Algemeen

Welkom op onze school!

Op onze school op de Emmastraat geven we les aan 8 groepen in ruime, hoge lokalen. We hebben op dit moment kleinschalige kleutergroepen en 6 homogene groepen; groep 3 t/m 8. De school is centraal gelegen en heeft een hecht en gedreven team medewerkers. We werken hard om elk kind een fijne schooltijd te bieden. 

49ECBB45-4F4E-4664-BA8B-F4C79C7E8BE3_1_201_a

Digitale ontwikkeling

We gaan mee met onze tijd en vinden het belangrijk dat leerlingen leren omgaan met digitale leermiddelen. Daarnaast zorgt het digitale werken ervoor dat we leerlingen nog meer onderwijs op maat kunnen geven en beter kunnen differentiëren. Daarom heeft elk kind bij ons op school vanaf groep 4 een eigen Chromebook in de klas. Een deel van de lessen wordt digitaal gegeven en ook extra oefenen kan elke leerling op zijn of haar eigen niveau doen. 

Groen schoolplein

OBS Valckesteyn heeft op de hoofdlocatie een groen schoolplein. We vinden het belangrijk dat kinderen kunnen spelen in een natuurlijke omgeving. Met elkaar zorgen we ervoor dat het schoolplein netjes blijft. Er mogen geen honden op het schoolplein en in de school komen. Ook is roken op het schoolplein en uiteraard in de school niet toegestaan.

Duurzame school

In samenwerking met Slim Opgewekt zijn we druk bezig met duurzaamheid. Zo hebben we zonnepanelen, energiebesparende ledverlichting, een Energiescherm en in elke klas een innovatief lichtsysteem: de Educube. 

Kinderen zijn de toekomst. Daarom is het belangrijk om ze juist op de basisschool al te informeren over duurzaamheid, in de hoop dat ze dat hun verdere leven met zich mee nemen. 

Ons Team

Een school is niets zonder haar leerkrachten. Wij hebben een betrokken team met een laag verloop. Daar zijn we trots op!

Tinka Spanjersberg
leerkracht groep 1/2a
Jolanda Goudriaan
Intern Begeleider
Aline van Gemert
leerkracht groep 5
Ontwerp zonder titel (2)
Rick Koster
leerkracht groep 1/2B
Debbie Broodman
leerkracht groep 6
Annemarie Kranenburg
leerkracht groep 1/2

Weten wie er verder in ons team zit?